Franchiseformule: Natuurwinkel

Food - Supermarkten

Informatie aanvragen

Ondernemer worden? Natuurwinkel zoekt franchisenemers

Zit het ondernemerschap in uw bloed, hebt u passie voor biologisch en de ambitie om een eigen winkel te beginnen? Dan is dit uw kans! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste ondernemers, die samen met ons zoveel mogelijk consumenten willen inspireren om te kiezen voor pure biologische producten.

Over Natuurwinkel

Natuurwinkel is de biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Samenwerking

Als groothandel en retailer van de Natuur is ons doel om de omzet van biologische producten te stimuleren en het omzetaandeel van de speciaalzaak hierin te verbeteren. Een krachtige winkelformule, evenals een goede samenwerking tussen franchisegever en ondernemers zijn hiervoor van cruciaal belang. Ontwikkeling, stimulering, inspiratie, afstemming en resultaat zijn belangrijke speerpunten.

Natuurwinkel heeft een eigen communicatiebeleid met onder andere advertenties, folders, POS-materiaal, email nieuwsbrieven, receptenkaartjes, (spaar)campagnes en social media accounts. Ook sturen wij elke twee weken een bericht naar alle ondernemers met daarin de belangrijkste ontwikkelingen.

Begeleiding

De formule biedt franchisenemers een uitstekende begeleiding. Je werkt samen met een ervaren en deskundig team op het gebied van Assortimentsontwikkeling, Space Management, Formule Development & Design, Operationele begeleiding, Logistiek en Marketing & Promotie. Ook bij locatie- en financieringsvraagstukken en bedrijfseconomische ondersteuning door middel van begrotingen en bedrijfsvergelijkingen kun je op ons rekenen. Winkelautomatisering draait binnen de formule efficiënt en effectief, waarbij het tijdrovende centrale onderhoud van het artikelbestand, evenals de acties, centraal wordt geregeld. Bovendien stellen diverse projectgroepen ondernemers in staat om mee te denken en advies te geven. Het formulehandboek geeft houvast bij de omschakeling naar een Natuurwinkel.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 
Actief sinds:
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: 10 - 15 fte FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

U volgt een interne opleiding.

Entreegeld: Ja
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: Locatie afhankelijk
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: Investering afhankelijk
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: Op aanvraag
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Euro

Omzet afhankelijk

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 28
Totaal vestigingen: 28
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: B  
Oppervlakte BVO: 150 - 600 m²  

Interesse in Natuurwinkel? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Supermarkten

Gratis informatie aanvragenInteresse in Natuurwinkel? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule