Franchiseformule: Frozen Yogurt Benelux

Food - Automaten

Informatie aanvragen

ijsjesbio

 

Frozen Yogurt Benelux is actief in Nederland sinds 2015 en is in 2017 begonnen met franchisen. De producten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. Franchisenemers van Frozen Yogurt Benelux bieden de producten (ijsmachines en de yoghurt) aan bij horeca gelegenheden. U bent binnen uw eigen regio het aanspreekpunt voor het merk en de producten.

Over de Frozen Yogurt Franchise

Frozen Yogurt Benelux producten zijn gemaakt van 100% magere (biologische) yoghurt. Deze kwaliteitsproducten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. De frozen yogurt wordt opgemaakt met fruit en/of toppings en is een goede vervanger voor (ongezonder) ijs. De producten worden namelijk gemaakt met 100% magere (biologische) yoghurt en bevatten slechts max. 100 calorieën per 100 ml.

In Nederland wordt frozen yogurt steeds populairder. Mede dankzij de gezondheidstrend. Het product bevat namelijk weinig calorieën. Frozen Yogurt Benelux heeft al duizenden smaaktests gedaan met vele lovende reacties, een duidelijk teken dat het product in de smaak valt.

Franchise ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux?machinemetfruit

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar commerciële mensen die bij voorkeur al kennis hebben van de horeca-gelegenheden binnen hun woonomgeving. Met name snackbars, hotels, sportscholen, schoolkantines en restaurants zijn interessante prospects voor je.

Wij zijn ervan overtuigd dat je eigen inbreng cruciaal is voor je succes. Jouw persoonlijke inbreng als regio account manager is een must om jouw nieuwe relaties aan je te binden. Als zelfstandig ondernemer ben je full time beschikbaar, energiek, creatief, flexibel, communicatief sterk, overtuigend en behulpzaam. Kortom een commercieel talent.

Je zal je eigen rayon hebben waarbinnen je exclusief mag opereren. kennis van het volledige assortiment aan producten is hierbij essentieel. Het portfolio bestaat uit een aantal innovatieve producten te weten frozen
yogurt in meer dan 25 smaken en yogurt shake producten. Daarnaast beschikt Frozen Yogurt over een range van betaalbare ijs en shake machines waarmee deze producten gebruiker klaar kunnen worden gemaakt.

Dus heeft u interesse om actief te zijn in deze opkomende en winstgevende markt? Vraag dan direct meer informatie aan bij de formule.

logo-frozen-yogurt-beneluxAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 
Actief sinds: 2016
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: 1 fte FTE (gemiddeld)
Inkoop:  
Training en opleiding:

Ondernemer ontvangt training op het hoofdkantoor

Entreegeld: € 7.500
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: Vanaf €25.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: Vanaf € 5.000
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: € 450.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

2% over de gerealiseerde omzet

Reclame fee Procent

2%

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 2
Totaal vestigingen: 2
Type vastgoed: Vanuit huis
Type locatie: Anders  
Oppervlakte BVO: N.v.t.  

Interesse in Frozen Yogurt Benelux? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Automaten

Gratis informatie aanvragenInteresse in Frozen Yogurt Benelux? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule