Franchiseformule: De Huurwoning Bemiddelaar

Diensten - Makelaardij

Informatie aanvragen

header-de-huurwoning-bemiddelaar

 

Wil jij ondernemer worden bij De Huurwoning Bemiddelaar? 

De huurmarkt in Nederland is sterk groeiende, De Huurwoning Bemiddelaar dus ook! Vandaar dat wij op zoek zijn naar sterke partners die de drive hebben om met ‘De Huurwoning Bemiddelaar’ mee te groeien! Heeft u affiniteit met de woningmarkt en in het bijzonder de verhuur van woningen? Wilt u zelfstandig werken met een grote mate van vrijheid maar tevens ook deel uitmaken van een geoliede organisatie waarbij u gebruik kunt maken van alle marketingtools zoals, centrale inkoop en promotie, een professionele website en volledige ondersteuning vanuit de Centrale Organisatie? Dan is ‘De Huurwoning Bemiddelaar’ zeker iets voor u!

 

De Huurwoning Bemiddelaar

De Huurwoningbemiddelaar is een succesvolle verhuurmakelaar/franchiseorganisatie op weg naar landelijke dekking en bekendheid. Naast de verhuur van particuliere woningen werken wij ook met een uitgekiend beheerconcept. De kantoren zijn bekend met de (lokale) woningmarkt en maken onderling gebruik van elkaars expertise. Kwaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke benadering zijn het visitekaartje van ‘De Huurwoning Bemiddelaar’.

 

Franchisen bij De Huurwoning Bemiddelaar

Ons franchise concept is op 1 juni 2016 van start gegaan. Het doel was om voor eind 2016 uit te groeien naar 5 kantoren, dat doel is reeds in enkele maanden bereikt, met als fundament een duurzame én actieve samenwerking. Bent u al werkzaam als zelfstandig (verhuur)makelaar maar wilt u uw vrijheid in ondernemen combineren met alle voordelen van een franchiseorganisatie? Ook dan hebben wij zeker mogelijkheden voor u en bent u bij ons aan het juiste adres!de-huurwoning-bemiddelaar-franchise

 

Op zoek naar jou! 

Wij zijn op zoek naar actieve mannen en vrouwen die willen ondernemen, energiek en ambitieus zijn, de drive hebben om met het concept van ‘De Huurwoningbemiddelaar’ mee te groeien, affiniteit hebben met de woningmarkt, goed kunnen samenwerken en tegelijkertijd hun eigen ideeën durven te ontplooien. Herken u zich in dit profiel? Dan hebben wij elkaar mogelijk gevonden! Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

De-Huurwoningbemiddelaar

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids
Actief sinds: 2012
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Onbekend
Aantal medewerkers: 5 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Intern

Entreegeld: € 4.750
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering:
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: € 15.000,-
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: In een persoonlijk gesprek
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Euro

€ 5.100

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 4
Totaal vestigingen: 5
Type vastgoed: Kantoor
Type locatie: Anders  
Oppervlakte BVO: Vanaf 40 m²  

Interesse in De Huurwoning Bemiddelaar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Makelaardij

Gratis informatie aanvragenInteresse in De Huurwoning Bemiddelaar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule