Franchiseformule: ActionCOACH

Diensten - Zakelijke dienstverlening

Informatie aanvragen

Wij zijn…
ActionCOACH is in 1993 gestart in Australië en heeft de afgelopen 20+jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Met 1000+ Coaches in 60+ landen is ActionCOACH de “˜World’s #1 Business & Executive Coaching Firm’.

ActionCOACH biedt ondernemers een coaching concept met krachtige, doch eenvoudige en relatief goedkope strategieën op het gebied van sales, marketing, organisatiestructurering en team building met gegarandeerde resultaten in termen van meer omzet en hogere winst.

De visie is ondernemers te leren (of her-leren) hoe zij een meer winstgevend bedrijf kunnen bouwen, met minder stress hun bedrijf kunnen runnen en hoe ze een geolied team van medewerkers kunnen creëeren in een positieve, resultaatgerichte bedrijfscultuur.

Kern van het dienstenpakket is individuele coaching van ondernemers en leidinggevenden in het MKB. Het verdienmodel is transparant; er wordt gewerkt met een maandelijks vast bedrag voor de verschillende coachingmodules en coachingtrajecten duren gemiddeld 16 maanden. Daarnaast zijn er de groepscoachingprogramma’s en verschillende workshops die als open inschrijving of ‘in company’ kunnen worden aangeboden als onderdeel van het verdienmodel.

Wij zoeken…
De gezochte kandidaten zijn ambitieus en hebben de “˜drive’ om te excelleren. Zij hebben een succesvolle carrriere in het bedrijfsleven of zijn succesvol ondernemer (geweest). Ook zelfstandige coaches en consultants die een professionaliseringsslag willen maken en meer ‘leverage’ in hun bedrijf willen, en willen profiteren van kennisdeling en -ontwikkeling binnen een internationaal netwerk zijn welkom. Als ActionCOACH ben je een generalist die gespecialiseerd is alle aspecten van het succesvol opbouwen van een bedrijf.

Wij bieden…
Een solide organisatie die al ruim 20 jaar actief is en veel tijd en energie steekt in ontwikkeling en training van haar franchisenemers. Een wereldwijd team van business en executive coaches die bewezen concepten toepassen en continu getraind worden met wekelijkse webinars, on-line forums en internationale congressen. Een verdienmodel met hoge uurtarieven en hoge marges. Een compleet coaching systeem en een uitgewerkte marketing en sales aanpak om klanten te werven en te behouden. Het is mogelijk om middels een enkele licentie als zelfstandige te starten (“˜practice’) en door te groeien naar een kantoor  met meerdere coaches.
Actief sinds: 1993
Contractduur: 7 jaar
Vereiste ervaring:

Het belangrijkst is een passie voor mensen helpen en voor ondernemen. Je bent een generalist met minimaal 10 jaar brede bedrijfservaring met een gezonde ambitie en de 'drive' om te excelleren.

Type samenwerking: Onbekend
Aantal medewerkers: FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Uitgebreid trainingsprogramma inclusief 10 daagse in Las Vegas, e-learning platform, wekelijkse coaching middels webinars, 2 internationale conferenties per jaar

Entreegeld: 37.500,00
Omschrijving:

Het entreegeld is inclusief een 10- daagse franchisetraining in Las Vegas

Gemiddelde totale investering: 37.500,00
Omschrijving:

plus voldoende werkkapitaal voor de eerste 6 - 12 maanden

Benodigd eigen vermogen: 0,00
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging:
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Lid NFV: Onbekend
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Landelijk  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 2
Totaal vestigingen: 2
Type vastgoed: Anders
Type locatie: Bedrijventerrein  
Oppervlakte BVO:  

Interesse in ActionCOACH? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Zakelijke dienstverlening

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules ActionCOACH

Interesse in ActionCOACH? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

VideoDeel deze franchiseformule