Franchiseformule: 24People

Diensten - Detachering en uitzendbureaus

Informatie aanvragen

24People is een uitzend-, werving en selectiebureau dat met gedetailleerde kennis in een specifiek vakgebied exact weet wat onze opdrachtgever zoekt op het gebied van personeel. Wij zijn actief in Horeca, Automotive, Techniek, Zorg, Finance, Bouw, Logistiek en ICT.  Door oprechte interesse in zowel het bedrijf als de persoon er achter weten wij een match compleet en duurzaam te maken. Het plezier en de energie waarmee we werken zorgen voor succes en tevreden klanten! We werken graag samen en delen expertise, jij ook?

Lang leve de vakidioten

Wat maakt iemand een goede autotechnicus? Hoe weet je of een kok de drukte aan kan? Uit wat voor hout moet een zorgmanager gesneden zijn? Bij 24People vinden we dat alleen iemand uit de branche zelf dat goed kan beoordelen. Klinkt logisch? In de praktijk is het vrij uniek. Bijna alle werving- en selectiespecialisten zijn stiekem juist generalist. Ze weten een beetje van alles. Bij ons niet. Bij ons werken alleen vakidioten.

Bij 24People werkt een bont gezelschap. Servicemanagers met 20 jaar aftersales ervaring. Ex-restauranteigenaars die ieder aspect van de horeca als hun broekzak kennen. Mensen die een loopbaan in de zorg, logistiek, of finance hebben gehad. De overeenkomst is dat ze allemaal hun branche door en door kennen. Die kennis gebruiken ze nu bij ons om werkgevers en kandidaten samen te brengen.

Word franchisenemer bij 24People

Gepokt en gemazeld in je branche? Als ondernemer bij 24People help jij de juiste mensen bij elkaar te brengen. Speed training & go! Bemiddelen is een vak en dat gaan we jou leren: intensief en doelgericht. Binnen ‘no-time’ ben je daardoor aan de slag als zelfstandig franchisenemer. Daarbij natuurlijk ondersteund door onze backoffice, krachtige systemen en databases.

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze en commerciële franchisenemers. Mannen of vrouwen met regionale gebondenheid en een goed netwerk. Mensen die de motivatie en energie hebben om samen met 24People voor zichzelf te starten. Denk jij jouw expertise en netwerk in te kunnen zetten voor jouw eigen onderneming? Kom eens kennis maken!

Een gevoel van opwinding? Ah, dat is het beste begin! Vraag geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan en kom met ons in contact.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

logo_24_people_def_rode_blokjes1
Actief sinds: 2012
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: Geen FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Week 1: Intensieve training op workflow & dienstverlening. Week 2: Intensieve on-the-job training gericht op directe omzet. Week 3 -13 wekelijkse begeleiding en coaching. Daarna in regulier coachingstraject

Entreegeld: € 5.000
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: Minder dan € 10.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: Entreegeld
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: Bruto marge € 50.000 - € 150.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Euro

Vaste fee & omzetafhankelijk

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal bedrijven  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 16
Totaal vestigingen: 17
Type vastgoed: Kantoor
Type locatie: Anders  
Oppervlakte BVO: 20 - 200 m²  

Interesse in 24People? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Detachering en uitzendbureaus

Gratis informatie aanvragenInteresse in 24People? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule