Franchise Monitor: franchise groeit ook in 2011

Datum: juni 13, 2012

Elk jaar brengt de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) in samenwerking met het EIM en Rabobank de ontwikkeling van franchise in kaart. Drie overall conclusies uit de Franchise Monitor 2011 zijn: franchise is zeer vast verankerd in de economie, franchising is beeldbepalend in de food detailhandel, maar ook in non-food retail en dienstverlening vindt volop franchising plaats en specifiek voor 2011: opvallend positieve cijfers. Kortom: franchise doet het relatief goed in economisch moeilijke tijden. Bekijk hier de presentatie van de Franchise Monitor. De NFV organiseert op 26 juni een masterclass ‘Een franchiseformule opstarten’ in het Beatrixgebouw in Utrecht. Deze masterclass is bedoeld voor startende franchisegevers. Klik hier voor meer informatie over de masterclass en bekijk hier de videoboodschap over de masterclass van Jos Burgers.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchise-Monitor:-franchise-groeit-ook-in-2011.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.