Franche & Free verwelkomt nieuw franchise gastouder

Datum: januari 29, 2013

Franchise formule Franche & Free is een nieuwe franchise-gastouder rijker. Neline Nederveen – Visser werkt als zelfstandig ondernemer met ondersteuning van het gastouderbureau Kinderoase.

De Franch & Free formule is een franchisesysteem dat gastouders in staat stelt zelfstandig ondernemer te worden in de kinderopvang. Als erkende organisatie hanteert Kinderoase de wettelijke normen voor de kwaliteit van de opvang en de opvanglocaties. In de overeenkomst die Kinderoase met haar franchise-gastouders afsluit staan bepalingen ten aanzien van de werkwijze en de gewenste dienstverlening. Naast gastouderopvang heeft Kinderoase ook een zogenoemde Nanny Service; een luxere vorm van kinderopvang door het verzorgen van opvang aan huis.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#kinderoasefranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.