Fortune regio Valkenswaard viert eerste lustrum

Datum: september 10, 2012

Op 12 september 2012 viert Fortune regio Valkenswaard haar eerste lustrum. Het bedrijf is op deze datum vijf jaar aangesloten bij de franchiseformule Fortune hot drinks.

Freddy Kerkhofs, de eigenaar van de Fortune vestiging, heeft deze jaren als zeer positiefervaren. Op donderdag 6 september jl. tekende hij een nieuwe franchiseovereenkomstvoor nogmaals vijf jaar. Dat werd gevierd met een mooie oorkonde voor zijn lustrum en een lekkere taart.

Lustrum Fortune hot drinks ValkenswaardFortune wenst Freddy veel succes de komende jaren.

Bron: Fortune hot drinks

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.