Fortune regio Kromme Rijnstreek viert eerste lustrum

Datum: oktober 31, 2013

Op 1 november 2013 viert Fortune regio Kromme Rijnstreek haar eerste lustrum. Het bedrijf is op deze datum vijf jaar aangesloten bij de franchiseformule Fortune hot drinks.

Ton van Amerongen, de eigenaar van de Fortune vestiging, heeft deze jaren als zeer positief ervaren. Op dinsdag 29 oktober jl. tekende hij een nieuwe franchiseovereenkomst voor nogmaals vijf jaar. Dat werd gevierd met een mooie oorkonde voor zijn lustrum en een lekkere taart.Ton van Amerongen, eigenaar van Fortune vestiging regio Kromme Rijnstreek (links) en Ton van der Tang, directeur Fortune hot drinks

De directie van Fortune hot drinks wenst Ton veel succes de komende jaren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.