Fortune regio IJsselstreek viert eerste lustrum

Datum: maart 27, 2013

Op 3 april 2013 viert Fortune regio IJsselstreek haar eerste lustrum. Het bedrijf is op deze datum vijf jaar aangesloten bij de franchiseformule Fortune hot drinks.

Ulrich van Egdom en Ton van der Tang

Ulrich van Egdom, de eigenaar van de Fortune vestiging, heeft deze jaren als zeer positief ervaren.  Op 25 maart  jl. tekende hij een nieuwe franchiseovereenkomst voor nogmaals vijf jaar. Dat werd gevierd met een mooie oorkonde voor zijn lustrum en een lekkere taart, uitgereikt door directeur Ton van der Tang.

Fortune wenst Ulrich veel succes de komende jaren.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.