Fortune onthult nieuwe Passio koffieautomatenlijn

Datum: oktober 9, 2013

Op 7 oktober 2013 heeft Ton van der Tang, algemeen directeur Fortune hot drinks bv, de nieuwe Passio koffie-automatenlijn onthuld. De vernieuwde Passio is een koffieautomaat die gezien mag worden. Een automaat met een persoonlijk tintje. Er is keuze uit verschillende trendy kleuren, maar u kunt ook de zijpanelen van de automaat voorzien van een eigen foto of ontwerp.

De Passio is verkrijgbaar als Passio S en M. Beide automaten zijn in basis gelijk. Ze maken dezelfde lekkere koffie in een kopje, beker of kan. De Passio S heeft drukknoppen en 6 verschillende smaken. De Passio M biedt via het touch screen 12 verschillende keuzemogelijkheden en een sterkteregeling om de koffie naar eigen smaak aan te passen.Ton van der Tang, algemeen directeur Fortune hot drinks bv, onthult de nieuwe Passio koffie-automatenlijn

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.