Fortune hot drinks opent nieuwe vestiging

Datum: november 19, 2012

Op 15 november 2012 is Antonie Loonen van start gegaan met Fortune hot drinks regio Hapert. Hiermee is de 26e Fortune vestiging een feit. Antonie Loonen gaat koffieautomaten en koffie leveren aan bedrijven in deze regio. Deze regio bestrijkt onder meer de plaatsen Hapert, Best, Veldhoven, Schijndel en Vught.

Antonie Loonen - Fortune hot drinks Hapert.Fortune wil met haar koffie mensen met elkaar verbinden en organisaties helpen groeien. Dat doet zij door langdurige relaties op te bouwen met haar klanten, door betrouwbare automaten te leveren, lekkere koffie en goede service. Service staat bij Fortune hoog in het vaandel. Fortune behoort tot de top 6 servicebedrijven, die in juni 2012 finalist zijn geworden in de kwalificatie voor de Service Jaarprijs 2012.

Bron: Fortune hot drinks

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.