Fortune hot drinks opent 25e vestiging

Datum: augustus 30, 2012

Op 1 september 2012 is Jeroen Siekman van start gegaan met Fortune hot drinks regio Amsterdam-Zuid. Hiermee is de 25e Fortune vestiging een feit. Jeroen Siekman gaat koffieautomaten en koffie leveren aan bedrijven in deze regio. Deze regio bestrijkt onder meer de plaatsen Amsterdam-Zuid, Diemen, Duivendrecht en Abcoude. Jeroen werkte voorheen als key-accountmanager bij een waardetransportbedrijf. Nu is het moment aangebroken om zijn droom waar te maken en als ondernemer aan de slag te gaan.Jeroen Siekman - Fortune hot drinks Amsterdam Zuid

Bron: Fortune hot drinks

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.