Fortune hot drinks finalist Service Prijs 2012

Datum: juni 27, 2012

Franchiseformule Fortune hot drinks is in de finale van de Service Prijs 2012 terechtgekomen. Er deden 987 bedrijven mee. De uitreiking van de Service Prijs 2012 heeft tot doel de kwaliteit van de service in Nederland te verbeteren. Het initiatief voor deze jaarlijks terugkerende prijs is genomen door DOOR Training & Coaching in samenwerking met het vakblad Service Magazine. De Service Prijs 2012 is op 20 juni uitgereikt na afloop van de ‘Dag van de Service’. De Top 6 presenteerden zich aan het publiek en namen deel aan een aantal praktijksimulaties. Op de website van de deelnemers is gemeten naar de zichtbaarheid van service en de contactgegevens van de serviceafdeling. Vervolgens zijn alle bedrijven telefonisch gemeten op klantgerichtheid. In de derde stap is aan de hand van de Klant Performance Meting aan klanten gevraagd hoe zij de service ervaren. Fortune hot drinks scoorde hier een 8,9 en een 9,2 op de klantvriendelijkheid.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Fortune-hot-drinks-finalist-Service-Prijs-2012.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.