Fortune hot drinks breidt Afrikaans koffieproject uit

Datum: mei 29, 2012

Na twee succesvolle jaren van sponsoring, steunt Fortune hot drinks opnieuw een aanvullend traject van het koffieproject van Uganda Child Care Foundation (UCCF). Met het project worden 100 gezinnen geholpen. Elk gezin ontvangt 300 koffieplanten, bijbehorende benodigdheden en trainingen om tot een goede koffieoogst te komen. Hiermee voorziet het gezin in het eigen onderhoud.

Fortune hot drinks is een franchiseorganisatie met vijfentwintig vestigingen door heel Nederland. Fortune levert koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten aan bedrijven. Sinds 2010 is het bedrijf hoofdsponsor van het koffieproject in Rakai, in het zuiden van Oeganda. Het project is een initiatief van UCCF in samenwerking met de lokale organisatie Celebrate Hope Ministries. UCCF is een stichting die concrete hulp biedt aan kinderen en gezinnen in Oeganda, door middel van projecten en sponsorprogramma’s. Dit zijn veelal pleeggezinnen die weeskinderen opvangen, één-oudergezinnen met meerdere kinderen en gezinnen die door Aids zijn getroffen.

Fortune hot drinks sponsort koffieproject in OegandaDe afgelopen twee jaren verliep het koffieproject zeer succesvol. Het geld uit de oogst wordt op een bankrekening gezet en gefaseerd aan de boeren uitgekeerd. De komende twee jaar steunt Fortune opnieuw honderd gezinnen, waarvan zestig gezinnen in Kakuuto en veertig gezinnen in Kasaali. Ook deze gezinnen ontvangen elk 300 koffieplanten en de nodige materialen en ondersteuning.

Meer weten over het koffieproject: www.fortune.nl/koffieproject-uganda

Fortune hot drinks sponsort koffieproject in Oeganda 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bron: Fortune hot drinks

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.