Formule Plentyparts opent 27ste vestiging

Datum: februari 4, 2013

Franchise formule Plentyparts heeft haar 27e vestiging geopend. Hans Merkx is de eigenaar van deze vestiging in Emmen.

Hans Merkx is al meer dan 20 jaar ondernemer. “Met de opening van een winkel in Emmen is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.” Afgelopen weken is gewerkt aan de verbouwing van het voormalige pand van Videoland. De Plentyparts winkel is 320 vierkante meter groot. Plentyparts is een formule met voor ieder wat wils. Vroeger stond het bekend onder de naam “Het Onderdelenhuis”. In 1975 opende deze voor het eerst zijn deuren en heeft nu 27 vestigingen. Plentyparts biedt een breed en gevarieerd assortiment van gereedschap, onderdelen, computer accessoires en veel meer.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_29_januari_2013.htm#plentyparts

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.