Formule Koopplein.nl heeft nieuwe website

Datum: oktober 30, 2017

Onlangs is de nieuwe responsive website van Koopplein.nl live gegaan. Iedereen kan nu kennismaken met de nieuwe huisstijl en het verhoogde gebruiksgemak van de gratis marktplaats in je eigen gemeente.

Run- & fun shoppen

“Omdat 1 plaatje meer zegt dan 1.000 woorden hebben wij onze website compleet verbouwd. Nu kun je op de homepage direct de foto’s van de laatste 4 advertenties uit iedere rubriek zien. Lekker actueel. Dat is goed nieuws voor de echte funshoppers!” Aldus algemeen directeur Kees-Jaap van der Kooi.
“Ook aan de runshoppers is gedacht.” Vervolgt Van der Kooi. “Mensen die weten wat ze willen, weinig tijd hebben en recht op hun doel af gaan. Daarvoor is de navigatiestructuur aan de linkerkant van de website flink uitgebreid. Hier zie je binnen een paar klikken direct wat je zoekt.”

Onder de duim

“De mobiele weergave is ook op de schop gegaan. Alle functies heb je nu letterlijk ‘bij de hand’ en ‘onder de duim’. Probeer het maar eens. Wanneer je de Web App installeert op je beginscherm zit je met 1 klik direct tussen alle koopjes in de gemeente van je keuze.” Besluit de trotse Van der Kooi.

Qball Internet uit Alkmaar is verantwoordelijk voor de vormgeving, development en techniek van de nieuwe website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.