Formule Baderie stelt All-in concept centraal

Datum: mei 15, 2013

Baderie All-in staat voor een compleet geïnstalleerde badkamer voor een scherpe en duidelijke prijs; dus inclusief alles. Er is bewust gekozen om het bestaande All Inclusive concept verder uit te breiden en er een geheel eigen onderdeel van te maken binnen de franchiseformule.

Baderie stelt All-in concept centraalHet All-in concept heeft daarom een eigen naam en een onderscheidende visuele stijl gekregen. De consument heeft keuze uit drie badkamers in diverse prijsklassen: € 9.995, € 12.995, € 15.995.


Bekijk commercial: http://tinyurl.com/ck9cxhp

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.