Formido vestiging in Haren

Datum: januari 22, 2013

In Haren wordt hard gewerkt aan een nieuwe vestiging van Formido. De voormalige Multimate wordt aankomende weken omgebouwd tot Formido Haren.

Arnold Venema en zijn vrouw Joke Berkhoudt zijn de trotse eigenaren van de nieuwe Formido vestiging. Zij hebben gekozen voor de formule van Haren, omdat deze goed in Haren en omgeving past Deze week is de ombouwploeg  begonnen met het bouwen van de nieuwe stellingen. “We proberen in deze drukte de overlast voor klanten te voorkomen”, zegt Arnold. “De verkoop gaat gewoon door en er zullen wel heel mooie aanbiedingen zijn van ‘oud’ assortiment dat we gaan uitverkopen.” Veel aandacht wordt besteed aan deco, design en interieur.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_22_januari_2013.htm#formidohagen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.