Formido lanceert webshop

Datum: januari 14, 2013

Formido Bouwmarkten heeft haar eerste webshop geopend. Formido start met het online aanbieden van ruim 3.000 producten, waarin alle categorieën van bouwmaterialen tot sanitair vertegenwoordigd zijn. Het doel is om het online assortiment uit te breiden. Klanten kunnen kiezen of ze de online bestelde producten thuis laten bezorgen of afhalen bij één van de 79 Formido bouwmarkten naar keuze (click&collect). Doel van Formido is de komende jaren verder uit te breiden met de focus op service en gemak voor de klant.

Lisanne Redczus van Formido: “Formido wil groeien op basis van ervaring. In de komende maanden gaan we ons doe-het-zelf assortiment geleidelijk uitbreiden. Daarnaast willen we door middel van een goede multi-channel strategie onze klanten zowel via on- als offline kanalen zo goed mogelijk bedienen. Zo bezorgen onze ondernemers de bestellingen in de meeste gevallen zelf aan huis.” Eind december is Formido Bodegraven verkozen tot beste Formido deco bouwmarkt van 2012. “Dat de prijs uiteindelijk is gebaseerd op zeer tevreden klanten maakt het extra bijzonder”, aldus Maykel Zwanenburg, mede-eigenaar van Formido Bodegraven.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Formido-lanceert-webshop.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.