fit20 zet in op crowdfunding

Datum: november 17, 2013

fit20 gaat voor de financiering van de nieuwe fit20 studio in Hattem voor het eerst gebruik maken van crowdfunding. Willem van Veen, financieel directeur van de fit20 formule, geeft aan: “We hebben voor de crowdfunding gekozen voor het platform van www.geldvoorelkaar.nl. Dit is het grootste crowdfundingplatform en er zijn al diverse startende franchiseondernemingen succesvol gefinancierd. Of de crowdfunding voor fit20 studio Hattem helemaal lukt en hoe snel het precies zal gaan is natuurlijk spannend, maar ik heb er alle vertrouwen in. Na één dag was al 40% van het gevraagde bedrag toegezegd. Deelnemers ontvangen een hoog rendement en een aantal aantrekkelijke incentives, waar krijg je dat vandaag de dag nog?”

fit20 Hattem wordt gevestigd in het clubhuis van Dutch Golf Hattem. Franchiseondernemer is Luc Reuters, de deuren van zijn fit20 studio openen op 1 januari 2014. Meer informatie over de crowdfunding voor fit20 Hattem vindt u op: http://www.geldvoorelkaar.nl/geld-investeren/projecten/project.aspx?id=5172.

Meer informatie op de website van fit20:

www.fit20.nl/crowdfunding/

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.