Fit20 van start in de Verenigde Staten

Datum: november 16, 2017

Franchiseformule fit20 maakt zijn opwachting in de USA. Fit20 heeft al vestigingen in Nederland, België, UK en Qatar. Op 12 november j.l. werd de 1e studio geopend in Traverse City in Michigan, USA. Het is de 114e fit20 studio wereldwijd.

Roger Karsten is de drijvende kracht achter fit20 USA. Hij besloot na 20 jaar fysiopraktijk-ervaring zijn carrière over een andere boeg te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. “De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je het absolute maximum haalt uit de trainingen. Twintig minuten per week is makkelijk lang vol te houden en biedt dus garantie op resultaat”, aldus Roger Karsten.

Bron: Franchising Belgium ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.