fit20 opent vestiging aan de ZuidAs

Datum: februari 5, 2013

De fit20 Personal Training formule (PT) heeft de 19de vestiging geopend. fit20 heeft nu op het WTC complex op de Zuidas in de prachtige Toren A op de 5de verdieping de derde fit20 studio in Amsterdam geopend. Deze locatie is vooral gericht op de veeleisende zakelijke klant maar ook particulieren zijn welkom. De franchisenemer voor fit20 Zuidas is David Lenahan, een ex-basketbal speler en ervaren trainer.

fit in 20 minuten per weekfit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. Na de training gelijk door naar je volgende afspraak zonder tijdsverlies.

Bron: fit20

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.