Fit20 opent 15e studio

Datum: juni 10, 2012

De jonge, dynamische fit20 formule heeft een vijftiende vestiging erbij. Na de eerste 14 studio’s in Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort (2), Almere, Deventer, Den Bosch, Arnhem, Tilburg, Amsterdam ZO, Eindhoven, Utrecht, Veenendaal en Amsterdam West is fit20 nu ook van start gegaan in Laren. In het prachtige nieuwe Regus Community Center aan het Plein 1945. Deze locatie is zowel gericht op de veeleisende zakelijke klant met flexplekken en meeting rooms, maar ook voor de ontspanning in het Starbucks cafe of aan de leestafel. Franchisenemers voor fit20 Laren: Ursula Barendse en Diana van den Boog.Voor de fysieke inspanning is gekozen voor fit20. De franchisenemers voor fit20 Laren zijn Ursula Barendse en Diana van den Boog. Beiden zijn ervaren Personal Trainers die nu fit20 hebben omarmd.

fit in 20 minuten per week
fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding intensief getraind. Altijd op afspraak. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. De fit20 formule richt zich op de zakelijke markt, drukbezette mensen met weinig tijd. Voor 2012 staan nog elf nieuwe vestigingen in de planning.

Bron: fit20

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.