Finovion krijgt over 2012 hoog rapportcijfer

Datum: maart 5, 2013

Finovion krijgt van haar klanten in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek een 7,8 voor haar dienstverlening. De Finovion vestiging in Doetinchem scoort met een 9- het hoogst. Acht vestigingen van Finovion krijgen een cijfer boven een 8,5.

Kantoorleider Ronny van den Bosch van het winnende kantoor uit Doetinchem geeft aan dat deze waardering als een verrassing komt en dat dit een mooie opsteker is om de dienstverlening naar klanten verder te verbeteren. Uit het onderzoek blijkt dat klanten van deze vestiging het nakomen van afspraken en de persoonlijke aandacht als uitstekend beoordelen.

In het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van Finovion wordt de mening aan klanten gevraagd over onderwerpen zoals proactiviteit, communicatie, vaktechniek, persoonlijke contact en tariefstelling. Het onderzoek is dit jaar ingevuld door 27% van de klanten. De afgelopen jaren was het responspercentage 15% en 13%.

Bron: Finovion

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.