Finovion groeit met 7 vestigingen in 2012

Datum: december 4, 2012

De franchiseformule van Finovion blijft het ondanks de huidige economische crisis goed doen. In 2012 zijn een zevental nieuwe vestigingen geopend. Het totaal aantal Finovion vestigingen komt hiermee op 40 vestigingen. De prognose is dat Finovion in 2013 groeit naar 45 vestigingen.

Wichard Hendriks (commercieel directeur) stelt dat de groei van nieuwe vestigingen steeds vaker komt doordat bestaande kantoren zich bij Finovion aansluiten. Een belangrijke reden is de professionele software infrastructuur van Finovion die kantoren tegen gereduceerde tarieven tot hun beschikking krijgen. Ook neemt de landelijke naamsbekendheid van Finovion toe. Accountants en andere financiële deskundigen weten hierdoor makkelijker de weg naar Finovion te vinden.

Bron: Finovion

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.