Fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!

Datum: december 23, 2013

De redactie en medewerkers van FranchiseFormules.NL wensen alle bezoekers, klanten, partners, leden, abonnee’s en volgers op social media hele fijne feestdagen en een gezond & ondernemend 2014!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de inmiddels vele honderden leden en actieve gebruikers voor de inbreng van content en hun persoonlijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van de community. Wij zien er naar uit om u ook in 2014, niet alleen volgens onze premier “een jaar van economisch herstel”, van dienst te mogen zijn dan wel u op de hoogte te houden van actueel nieuws uit de franchisebranche. 

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is onze redactie en afdeling commercie nog bereikbaar op maandag 30 december en dinsdag 31 december (tot 12;30 uur ’s middags).

Klik hier voor contact

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.