Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe slaan handen ineen

Datum: februari 8, 2012

Retailorganisatie Fietscity en Kruitbosch Cycle Universe gaan een vergaande samenwerking met elkaar aan. De partijen zien veel overeenkomsten: ruime ervaring in de fietsbranche, snel, adequaat en échte no-nonsense organisaties. Een uitstekende match om samen nog verder te groeien.

KCU is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor alles op fietsgebied. Zij beschikken over een ruim en uitgebalanceerd assortiment van onderdelen en accessoires. Daarnaast bedient KCU haar klanten al jaren met een uitgebreid programma kwaliteitsfietsen (Cortina, Urban, Ecomo, lief!, Alpina, etc.).

Fietscity biedt fietsenwinkels Full Service Fietsretail aan. Centraal zorgt zij o.a. voor doeltreffende marketing, inkoopvoordeel, slim voorraadbeheer en volledige automatisering. Het distributiecentrum, waar fabrikanten en groothandels direct aan leveren, vormt de spil van de franchiseorganisatie. De fietsen worden hier rijklaar gemaakt, gelabeld en gedistribueerd naar de vestigingen. Datzelfde geldt ook voor accessoires. Niet voor niets ging de titel ‘Beste fietsenwinkel van Nederland’ al vier maal naar een Fietscity winkel.

Door middel van sfeer, beleving, overzicht en doordachte routing in winkels kunnen efficiënt werken én winkelen een vlucht nemen. Een overzichtelijke presentatie, marktconform assortiment, minimale voorraden en hoge omloopsnelheden gaan leiden tot gezamenlijk rendement voor KCU en Fietscity. Het bestelproces vindt geautomatiseerd plaats. Dankzij de samenwerking kan Fietscity een compleet assortiment aanbieden.

KCU en Fietscity willen hun gezamenlijke ambitie verzilveren en samen verder groeien.

Bron: Fietscity

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.