Feestelijke introductie Villa Pardoes Tompoes bij Bakker Bart

Datum: december 8, 2017

In aanwezigheid van publiek, pers en genodigden introduceerde algemeen directeur van Bart’s Retail Herbert Schalkwijk op 6 december de “Villa Pardoes Tompoes” in de Bakker Bart winkel in Gorinchem van ondernemer Martijn Donkers. Dit deed hij samen met Francis Kuijk (foto beneden, finaliste Heel Holland Bakt 2016) en Peter Persoon (algemeen directeur van Villa Pardoes) en Pardoes zelf.

Speciaal voor de decembermaand is Bakker Bart een bijzondere samenwerking aangegaan met Villa Pardoes en Francis Kuijk (finaliste Heel Holland Bakt 2016). Samen met Francis Kuijk heeft Bakker Bart een speciale Villa Pardoes Tompoes ontwikkeld.

Francis Kuijk liet weten dat zij erg trots is op het eindresultaat. Maar wat is het geheim van deze overheerlijke tompoes? “Deze unieke tompoes is gemaakt van krokant bladerdeeg en afgewerkt met een laag van heerlijk wit glazuur met chocolade krullen. Bij de ontwikkeling van deze unieke tompoes heb ik voor de vulling gekozen voor de frisse smaak van aardbeienbavarois in combinatie met slagroom.”

De opbrengst van de Villa Pardoes Tompoesactie komt ten goede aan de stichting Villa Pardoes; het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen.


Over Villa Pardoes                                                                                                                                 

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantieweek, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.

Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers, medewerkers en sponsoren die het belangrijk vinden dat ook ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie hebben.

Over Bakker Bart

Bakker Bart’s grootste wens is om elk ziek kind een week onbezorgd te kunnen laten genieten in Villa Pardoes. De ‘Villa Pardoes Tompoes’ is de hele decembermaand bij alle Bakker Bart winkels verkrijgbaar.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.