FEBO steunt de CliniClowns

Datum: mei 9, 2012

2012 staat bij FEBO in het teken van Stichting CliniClowns. “FEBO zal CliniClowns bij meerdere evenementen dit jaar steunen. FEBO voelt zich op meerdere manieren maatschappelijk betrokken en steunt op deze manier de vele kinderen in de ziekenhuizen”, aldus een woordvoerder van FEBO. Op 31 mei zal de door FEBO Beheer en haar franchisenemers geschonken Speelkoffer officieel onthuld worden op de kinderpolikliniek van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. De CliniClowns Speelkoffer is een levensgrote en interactieve koffer voor kinderen en jongeren van 0-18 jaar. De Speelkoffer en vooral de inhoud ervan spreekt tot de verbeelding van kinderen door verhalen, symbolen en rituelen die in de verschillende onderdelen verwerkt zijn.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/FEBO-steunt-de-CliniClowns.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.