Faunaland en Dobey boeken records op Dierendag

Datum: oktober 17, 2013

Werelddierendag 2013 kan beschouwd worden als de meest succesvolle verkoopdag aller tijden van Faunaland en Dobey. De twee formules hadden de handen voor deze Dierendag ineen geslagen. De Dierendag van vorig jaar was al een enorm succes, maar dit jaar werden er wederom recordomzetten geboekt. Ook liepen er vele unieke acties en waren Faunaland en Dobey dagen lang te horen op Radio 100% NL. Ook online was de week van Dierendag een recordweek in alle opzichten.

Het liep afgelopen Dierendag storm in de Dobey en Faunaland dierenspeciaalzaken. Ondernemers profiteerden volop van de grote groepen klanten die naar de winkel kwamen om hun huisdier(en) eens goed te verwennen. De aanloop was deels het resultaat van een aantal succesvolle landelijke acties, waaronder radiocommercials van Faunaland, Dobey en Royal Canin die de week voor – en tijdens – Dierendag de hele dag door op Radio 100% NL te horen waren. Hieraan was een actie gebonden waarbij een jaar lang gratis dierenvoer van Royal Canin gewonnen werd door Manon en haar kat Luna uit Almelo.

Een andere reden voor de stormloop was de spectaculaire “Bigshopper” actie, waarbij een gratis te ontvangen Faunaland of Dobey bigshopper (tas) gevuld kon worden met producten die tegen maar liefst 25% korting afgerekend kon worden.

De gehele week waarin Dierendag dit jaar viel is succesvol te noemen. Het aantal Facebook fans en Twitter volgers steeg, met name dankzij de radiocommercials en een online actie waarbij een aantal cadeaubonnen t.w.v. 50 euro werden verloot. Ook de websites van Faunaland en Dobey behaalde recordcijfers: het aantal unieke bezoekers was niet eerder zo hoog dan op Dierendag 2013.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.