Faunaland en DJ Colin Banks zetten zich in voor asieldieren

Datum: oktober 8, 2012

Ongeveer 100 dierenliefhebbers lieten zich vanaf donderdag (Werelddierendag) een dagje opsluiten in een hondenkennel bij Dierenopvangcentrum Amsterdam, waaronder Radio 100%NL DJ Colin Banks. Tijdens zijn verblijf van 12 uur in een hondenkennel zamelde hij samen met Faunaland (“Verstand van dieren”) geld in voor asieldieren.

Faunaland en Colin Banks zijn druk in de weer geweest de inzamelactie te promoten, o.a. via Twitter (www.twitter.com/faunaland.nl en www.twitter.com/colinbanks) en op Facebook (www.facebook.com/faunalandverstandvandieren).

De rayonmanagers van Faunaland hadden al veel Faunaland ondernemers aangespoord te doneren voor deze hartverwarmende actie. Vrijdagochtend 5 oktober was Faunaland live in de uitzending van de Ochtendshow op Radio 100%NL verschenen om de totaalsom van alle donaties bekend te maken. Naast de €2000,- opgehaald onder Faunaland ondernemers werd er nog een speciale donatie gedaan van €500,- voor het plaatsen van krabpalen in alle kattenverblijven.

Als kers op de taart is er ook nog een cheque van €1500,- uitgeschreven door Faunaland, Purina Pro Plan en Petplan huisdierenverzekeringen. Deze cheque zal in de vorm van honden- en kattenvoeding geschonken worden aan het Dierenopvangcentrum Amsterdam. Dierenopvangcentrum Amsterdam vangt jaarlijks meer dan 2000 honden en katten op. Wie wil doneren kan nog meedoen via www.justgiving.nl/colinbanks!

Bron: Faunaland Franchising

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.