Faunaland Behaalt Records op Dierendag

Datum: oktober 23, 2012

Werelddierendag 2012 kan beschouwd worden als de meest succesvolle verkoopdag aller tijden van Faunaland. Er werden recordomzetten geboekt, er liepen vele unieke acties, Faunaland was dagen lang te horen op Radio 100% NL en online waren er ook uitschieters.

Het liep afgelopen Dierendag storm in de Faunaland dierenspeciaalzaken. Ondernemers profiteerden volop van de grote groepen klanten die naar de winkel kwamen om hun huisdier(en) eens goed te verwennen. De aanloop was deels het resultaat van een aantal succesvolle landelijke acties, waaronder radiocommercials van Faunaland, Petplan en Pro Plan die de week voor – en tijdens – Dierendag de hele dag door op Radio 100% NL te horen waren. Hieraan was een actie gebonden waarbij een jaar lang gratis dierenvoer van Pro Plan gewonnen werd door Amanda van der Hoek uit Schiedam.

Faunaland Dierendag 2012Ook op Dierendag zelf kwam Faunaland in de spotlight te staan. Rayonmanagers Arjan de Frens en Sjaak Sens zetten zich samen met 100% NL DJ Colin Banks in voor het Dierenopvangcentrum Amsterdam. Colin liet zich voor een dag in een kennel opsluiten, waarvoor mensen via Internet konden doneren. De rayonmanagers haalden in totaal 4000 euro op, o.a. bij Faunaland ondernemers en kwamen met dit bericht op de radio in de Ochtendshow van Colin Banks.

Een andere reden voor de stormloop was de spectaculaire “Bigshopper” actie, waarbij een gratis te ontvangen Faunaland bigshopper (tas) gevuld kon worden met producten die tegen maar liefst 25% korting afgerekend kon worden.

De gehele week waarin Dierendag dit jaar viel is succesvol te noemen. Het aantal Facebook fans – op de pas gelanceerde FaunalandVerstandVanDieren Facebook pagina – steeg explosief, met name dankzij een actie waarbij een Faunaland fiets gewonnen kon worden. Deze wordt aankomend weekend uitgereikt bij Faunaland Doesburg. Naast deze hoofdprijs werden er ook een aantal cadeaubonnen t.w.v. 50 euro verloot. Ook de website behaalde recordcijfers: het aantal unieke bezoekers was niet eerder zo hoog dan op Dierendag.

Bron: Faunaland Franchising B.V.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.