Family open in Apeldoorn

Datum: januari 24, 2018

Op 15 januari opende in Apeldoorn officieel de nieuwste vestiging binnen de Family. Een winkel waarin het vorig jaar vernieuwde Family concept volledig is omarmt. De locatie, een nieuwbouw wijk met voornamelijk jonge gezinnen, is dan ook ideaal en dat blijkt. In de twee weken dat de vestiging nu open is weten omwonende Family gelijk te vinden.

Ondernemer met passie

Ondernemer Reinhard Baak is een formule man. Hij heeft nu zeven succesvolle horecabedrijven in Apeldoorn waaronder ook een Burgerme, Spare Rib Express en Snackpoint. “Franchise heeft een goede wisselwerking. Een franchiseketen deelt al zijn ervaring, marketing etc. Ik heb geen tijd om alles zelf te bedenken. Het is veel voordeliger alles via een franchiseconcept te doen. Je krijgt er zoveel voor terug, dan is het percentage fee dat je betaalt zeker gerechtvaardigd.” aldus Reinhard Baak.

De keuze voor een formule is, volgens Van Baak, afhankelijk van de locatie binnen de stad. “Family past fantastisch in de nieuwe wijk in Apeldoorn. Hier wonen veel jonge gezinnen die laagdrempelig uit eten willen of af willen halen. Family moet een tweede huiskamer zijn waar je meerdere momenten per week komt genieten. Het is een restaurantachtige cafetaria, dat perfect past in de wijk”

Van casco pand tot modern concept

Het pand waarin Family Apeldoorn gevestigd is werd casco opgeleverd. Er moest dus nogal wat gebeuren, voordat de vestiging geopend kon worden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om in het pand een Family neer te zetten met daarin alle onderdelen uit het vernieuwde Family concept.

Bij de indeling is rekening gehouden met een afscheiding tussen afhaal en blijven eten, zonder dat je het open karakter van het pand verliest. Door de halfhoge scheidingswand hebben de afhaalklanten een plek om te wachten op hun bestelling en kunnen eethuis gasten ongestoord genieten van hun lunch of maaltijd. Om warmte en gezelligheid in het pand te brengen is er gewerkt met warme materialen en verschillende hoekjes. Zo zijn er huisjes waarin je met het gezin of een paar vrienden gezellig een hapje eet en is er een stamtafel waar je een goede kop koffie drinkt.

Kortom, een locatie die helemaal past bij de huidige behoefte aan snelheid en gemak zonder afbreuk te doen aan gastbeleving.


De Family formule

Na de lancering van het vernieuwde Family concept begin 2017 zijn er zeven vestigingen omgebouwd. Het vernieuwde concept is nu al te vinden in Barneveld, Winschoten, Honselersdijk, Fijnaart, Steenbergen, Heemskerk en Beverwijk. Het aankomende jaar zal de ombouw van bestaande vestigingen een belangrijke pijler zijn voor het hoofdkantoor van Family, FHC Formulebeheer. Daarnaast wordt er ingezet op groei van de formule. In het eerste kwartaal van dit jaar zullen nog twee nieuwe Family vestigingen de deuren openen.

 

Franchisenemer worden?

Meer informatie om aan te sluiten als franchisenemer bij Family vindt u hier ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.