Faillissement Ouderenwinkel.nl uitgesproken

Datum: juli 31, 2012

De franchiseformule Ouderenwinkel.nl is failliet. Het faillissement over het bedrijf met het hoofdkantoor in Joure is door de rechtbank in Leeuwarden uitgesproken. Vorige week werd aan het bedrijf, na een eigen aanvraag, surseance van betaling verleend.

In 2008 begonnen de eerste vier franchisenemers voor de seniorenketen. Het bedrijf werkte tot voor kort met negentien franchisenemers. Voor de uitspraak van de surseance haakte volgens de curator al een van de franchisenemers af. De franchisenemers houden hun vestigingen open.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_31_juli_2012.htm#ouderenwinkelnl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.