Exploitanten gezocht in Oldebroek

Datum: augustus 12, 2013

Aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek, onder de rook van Zwolle, ligt een exploitatiegebied met ruimte voor meerdere uitbaters / formules. De eigenaren staan open voor verschillende samenwerkingsverbanden. Op het terrein, met een perceeloppervlakte van meer dan 13.000 m2, staat ondermeer een bedrijfshal van 31 bij 40 meter. De hoogte van de hal bedraagt onder de spanten 6,3 meter en het beschikt over 5 roldeuren. Indien gewenst is het mogelijk ook het buitenterrein erbij te huren.
Bedrijfshal te huur op exploitatiegebied in Oldebroek
Naast de hal staat een monumentale molen die geheel wordt gerenoveerd door de gemeente. Het is de bedoeling om hier binnenkort streekprodukten te produceren (lijnoliën, meel enz.) die kunnen worden gekocht en verkocht door winkeliers uit de omgeving.

Aan de rand van het terrein, langs de weg, ligt een groot stuk terrein braak waar een retail- of horecavestiging gebouwd en geëxploiteerd kan worden. Het terrein ligt aan de oude doorgaande weg van Zwolle naar Amersfoort, net buiten het dorp Oldebroek. De rijksweg A28 is binnen 5 minuten te bereiken, op ca. 100 meter is een bushalte gelegen. De provincie Gelderland voerde hier in 2012 een groot onderzoek uit naar het doorgaande verkeer. Er komen per etmaal tussen de 9.000 en 10.000 voertuigen langs, waaronder veel forensen, dagjesmensen, toeristen en vrachtverkeer.

Als er formules / uitbaters interesse hebben om te bekijken of dit geschikt is voor exploitatie kunnen ze contact opnemen met dhr. Jan Piet Broersma, communitymanager FranchiseFormules.NL.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.