Expert zet in op mobiele marketing

Datum: juli 24, 2012

Elektronicaretailer Expert gaat haar internetstrategie uitbreiden met mobiele marketing via een smartphone-app. Via de app gaat Expert aanbiedingen en kortingen rechtstreeks onder de aandacht van een geselecteerd publiek brengen. “Een onlangs gestarte campagne met onze Koopjeskelder heeft laten zien dat in mobiele marketing veel potentie zit. Via de app van AppVantages zijn wij in staat onze producten en acties rechtstreeks onder de aandacht van de juiste doelgroep te brengen, met meer traffic in onze winkels als merkbaar gevolg”, aldus Jeroen Menheere van Expert. “Expert voert hiermee een multi channel marketingbeleid waar de smartphone een actieve en versterkende rol vervult voor traffic naar zowel de fysieke winkels als naar de webwinkel”, besluit Jeroen Menheere. De formule telt 150 winkels.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Expert-zet-in-op-mobiele-marketing.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.