Executives Online kiest voor Franchise Resales Group

Datum: augustus 27, 2013

Executives Online, een formule gespecialiseerd in Executive Search en Interim Management, heeft De Franchise Resales Group geselecteerd voor de werving & selectie van franchisenemers / partners. Edwin Glas, Managing Director van Executives Online Nederland (links op de foto) en Edwin Hendriks van Franchise Resales Group zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Edwin Glas (l) van Executives Online en Edwin Hendriks (Franchise Resales Group) gaan samenwerking aan

Edwin Glas: “Executives Online, met een wereldwijd eigen netwerk van senior managers en executives, heeft na jarenlange ontwikkeling in de executive search industrie een schaalbare en succesvolle formule ontwikkeld. Een methode die de kracht van online kanalen gebruikt in combinatie met ons uitgebreide netwerk en persoonlijk contact, zodat de beste match gemaakt kan worden tussen kandidaat, functie en organisatie. Snel, efficiënt en effectief. Wij bieden deze franchise mogelijkheid aan ondernemers met de ambitie om op korte termijn een eigen executive search organisatie op te zetten in Nederland”.

“Het franchise pakket bestaat onder andere uit een volledige toegang tot ons wereldwijde netwerk, de ‘global talentbank’ welke 151.000 senior executives en interim professionals bevat, geselecteerd uit 230.000 aanmeldingen. Vanzelfsprekend bieden wij een uitgebreid trainingsprogramma, welke bestaat uit zowel interne trainingen door Executives Online als externe trainingen door experts op het gebied van executive search. Verder krijgen franchisenemers de beschikking over gedocumenteerde businessprocessen en een toonaangevende recruitment infrastructuur. Alle franchisenemers profiteren van onze significante marketing investeringen, waardoor leads en klantaanvragen uit de markt direct naar u worden doorgestuurd”.

“Momenteel zoeken wij franchise partners in heel Nederland. Bij voorkeur zijn dit ondernemende franchisenemers met uitgebreide ervaring in management, business development, sales en/of recruitment. Als franchisepartner van Executives Online, zet u een groot en divers zakelijk netwerk op en legt u waardevolle contacten. Hiermee zult u snel in staat zijn om een succesvolle eigen praktijk op te zetten in de Executive Search en Interim Management dienstverlening”.

Edwin Hendriks van De Franchise Resales Group vult aan: “Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking. In de markt zal ik namens Executives Online optreden als aanspreekpunt voor nieuwe franchisenemers. Indien kandidaten interesse hebben en men wil meer informatie over het opzetten van een succesvolle praktijk, dan kan er te allen tijde met mij geschakeld worden via telefoon of LinkedIn (zie bedrijfsprofiel FRG). Kandidaat-franchisenemers kunnen ook het franchise informatie aanvraagformulier indienen via het formuleprofiel van Executives Online op FranchiseFormules.NL. Wij zullen dan spoedig contact opnemen en de mogelijk nieuwe partner voorzien van meer informatie”. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.