Euretco Fashion opent showroom in World Fashion Centre

Datum: oktober 1, 2012

Ruim vijftig ondernemers bezochten afgelopen week de korte termijn inkoopdagen van Euretco Fashion in haar nieuwe showroom in het World Fashion Centre. De nieuwe showroom wordt volgens accountmanager Mariska Schennink een clubhuis voor de ruim 900 ondernemers die zijn aangesloten bij Euretco Fashion.

Op zo’n 90 vierkante meter showroom heeft Euretco Fashion in het World Fashion Centre in Amsterdam een showroom ingericht die veel weg heeft van een lounge room. Ondernemers die in het hart van modeminded Nederland op inkoop zijn, kunnen er terecht om met een accountmanager van Euretco Fashion van gedachten te wisselen, advies in te winnen of gewoon even uit te blazen onder het genot van een kop koffie of drankje.

Clubhuis
‘We hebben de showroom een huiselijke sfeer gegeven met een bar, een grote leestafel, een bankstel en gemakkelijke stoelen. Het is een creatieve hotspot geworden. In de hectiek van het zakendoen is het prettig om even informeel onder elkaar te zijn in een soort clubhuis. Maar we hebben er ook WiFi. Dus kunnen ondernemers ook op hun gemak hun mailbox bijwerken of orders verwerken’, vertelt Mariska Schennink. ‘Behalve voor het klankborden met een accountmanager gebruiken we de ruimte voor andere activiteiten, zoals het houden van bijeenkomsten met onze ondernemersgroepen. Ook het organiseren van (korte termijn) inkoopdagen hoort daarbij. De eerste inkoopdagen vonden afgelopen maandag en dinsdag plaats en de reacties van de ondernemers waren alle erg positief. Op een ongedwongen en informele manier kunnen ondernemers alle nieuwe Must Haves van dit seizoen inkopen en klankborden over de laatste marktontwikkelingen.’

Altijd een accountmanager aanwezig
Tijdens het inkoopseizoen (van na de Modefabriek tot aan maart cq september) is de Euretco Fashion Showroom van maandag tot en met donderdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur; buiten het inkoopseizoen alleen op maandag en donderdag. Er is altijd een accountmanager van Euretco Fashion aanwezig.

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.