Erik Botter (Pearle) wint verkiezing Supply Chain Professional

Datum: juni 12, 2012

Erik Botter van Pearle Benelux is op 6 juni verkozen tot Supply Chain Professional 2012. In zijn functie als Director Purchasing & Logistics won Botter van de 2 andere finalisten: Hylke de Cock, Vice President Business Transformation bij Philips en Tjebbe Smit, Vice President Manufacturing & Logistics Machines bij Océ Technologies. Op 6 juni was de finaledag van de jaarlijkse verkiezing aan boord van de afgehuurde Spido-boot James Cook. Aan boord voerden de deelnemers tijdens verschillende korte sessies onder leiding van experts gesprekken met de genomineerden. Daarna volgde nog een laatste plenaire paneldiscussie met alle finalisten en tot slot konden de deelnemers meestemmen om de winnaar aan te wijzen. “Ik ga het komend jaar mijn uiterste best doen om supply chain management beter op de kaart te zetten”, zei Erik Botter in zijn dankwoord.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Erik-Botter-Pearle-wint-verkiezing-Supply-Chain-Professional.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.