Emy Smolders gastspreker op 5e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: februari 5, 2013

Op dinsdag 5 maart a.s. vindt in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Deze netwerkbijeenkomst voor franchise-professionals vindt éénmaal per jaar plaats en wordt georganiseerd rondom een actueel centraal thema binnen de franchisebranche. Dit jaar heeft het centrale thema betrekking op ‘het verbeteren van de resultaten van franchisenemers binnen formules door het stimuleren van motivatie en betrokkenheid’.

In het kader van het centrale thema is ondermeer Emy Smolders, voorzitter van het Franchise Keurmerk, uitgenodigd om als gastspreker op te treden. Emy Smolders heeft na jaren intensief wetenschappelijk vooronderzoek in 2008 haar eigen onderneming opgericht: FANchise. Een naam die ze zelf bedacht. “Ik zoek naar FANs in franchiseland. Mensen die mijn kernwaarden delen: ’trots op je werk, trots op je merk’.”

Voorzitter Franchise Keurmerk - Emy Smolders.Emy zal u in haar bijdrage tijdens de netwerkmiddag meenemen in haar ervaringen met franchiseorganisaties. Bij deze formules waren destijds motivatie en betrokkenheid de key issues. Emy vertelt over de aanpak en over speciale projecten die in die organisaties draaiden. Deze ervaring en met name de effecten daarvan vormden de basis van eerst het bedrijf FANchise en later de doorontwikkeling naar het Franchise Keurmerk. Franchise wordt op deze middag weer even FANchise; fans van elkaar!

Doelstelling van de FranchiseFormules Netwerkmiddag
Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de FranchiseFormules Netwerkmiddag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule. Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze verder te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden.

Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en borrel na afloop zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?
De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule en franchisespecialisten kunnen deelnemen.

Meer informatie over het verdere programma en deelname vindt u op www.netwerkmiddag.nl

Heeft u vragen over de Netwerkmiddag neemt u dan contact met ons op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.