EkoPlaza opent ‘grootste biologische supermarkt’

Datum: september 4, 2012

Supermarktketen EkoPlaza opende vorige week in Den Haag zijn grootste vestiging. Het filiaal aan de Grote Marktstraat telt een vloeroppervlakte van 912 m² en is volgens de retailer zelf de grootste biologische supermarkt van Nederland, meldt RetailNews. Consumenten kunnen bij het filiaal terecht voor vers bereide maaltijden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan biologische wijn en koffie. De cosmetica en huidverzorging zou het meest opvallen. “Er is sprake van een groeiende vraag naar natuurlijke huidverzorging en cosmetica. Daarom hebben we hier aanzienlijk meer ruimte en aandacht aan besteed”, aldus EkoPlaza.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/EkoPlaza-opent-grootste-biologische-supermarkt.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.