Ekoplaza breidt service uit

Datum: februari 26, 2013

Franchiseformule Ekoplaza gaat met een webshop haar producten aan de man brengen. De biologische supermarktketen test dit in eerste instantie met de Osdorpse vestiging te Amsterdam, maar wil dat de online winkel voor de zomer landelijk actief is.

De supermarktondernemers van EkoPlaza zullen verantwoordelijk zijn voor de bezorging van de producten. Groothandel Udea, die de transport van biologische pakketten van EkoPlaza al regelt, gaat ook een rol spelen. “We kunnen de boodschappen bij de consumenten thuis laten bezorgen, maar we denken ook aan bezorgpunten. Bijvoorbeeld dat we de boodschappen bij de receptie van een kantoor bezorgen en dat mensen die dan aan het einde van de dag meenemen”, aldus Eric Does, algemeen directeur Ekoplaza. De franchise telt nu 62 winkels, waarvan de helft in handen is van franchisenemers. Over 2012 boekte de onderneming een autonome groei van 8 procent en een omzet van 75 miljoen euro.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#ekoplaza

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.