EHR aangesloten bij Keurmerk Verhuurdersbelangen

Datum: december 11, 2012

Franchiseformule EHR is met haar kantoren door heel Nederland aangesloten bij het Keurmerk Verhuurdersbelangen, het keurmerk dat onlangs is opgericht. Dit bevestigd dat EHR met haar professionele werkwijze garant staat voor veilig en vertrouwd verhuren. “Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan op gebied van gedrag en werkwijze. Door periodiek audits af te nemen bij de aangesloten kantoren en klanttevredenheidsonderzoeken onder verhuurders uit te voeren, wordt de kwaliteit gewaarborgd”, aldus Keurmerk Verhuurdersbelangen.

EHR onderschrijft het belang van een dergelijk keurmerk en steunt het initiatief voor meer zekerheid voor de verhuurders. Om dit te bereiken voert EHR zelf al een gedegen screening van huurders. Keurmerk Verhuurdersbelangen vult EHR hierbij aan met huur-incasso service bij wanbetaling, een meldpunt voor dubieuze huurders en een juridische helpdesk voor vragen over het huurrecht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_december_2012.htm#ehrfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.