EFC wordt B&P Franchise & Formule Advies

Datum: april 2, 2013

B&P Accountants en Advies introduceert een vernieuwde adviestak speciaal voor franchiseorganisaties en formules: B&P Franchise & Formule Advies.De vernieuwde adviestak is de opvolger van EFC Consultants, het label waarmee B&P voorheen op de franchisemarkt opereerde. B&P Franchise & Formule Advies omvat een breed palet aan diensten en innovatieve producten. ,,Dat varieert van begeleiding en advisering van bestaande en startende formules en het verbeteren van het bedrijfsresultaat, tot aan het coachen van franchisenemers. Daarnaast bieden wij innovatieve producten als Zippy, een uniek Management Informatie Systeem, maar ook bijvoorbeeld Sam, een interactief beoordelingssysteem’’, aldus Frank Onderdelinden van B&P Franchise & Formule Advies.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.