Eerste Haagse SUBWAY nieuwe stijl tegenover Hofvijver

Datum: december 30, 2012

Vanaf afgelopen weekend kunnen liefhebbers van SUBWAY sandwiches terecht bij Plaats 31, tegenover de Hofvijver. Het zesde SUBWAY restaurant in Den Haag, maar de eerste die volgens de nieuwe ‘Metro-stijl’ is ingericht. De openingsuren van SUBWAY Den Haag Plaats 31 zijn: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur (op donderdag tot 22.00 uur) en op zondag van 11.00 tot 18.30 uur.

Aantrekkelijke voedingsbodem
In deze nieuwe vestiging van de sandwichketen verwacht eigenaar Chris Schenk vooral toeristen en mensen van omliggende bedrijven én vanuit het Binnenhof te verwelkomen. “Vanaf het eerste moment dat ik in dit pand stond en uitkeek over het plein en de winkels, met alle trams en mensen die voorbij komen, was ik overtuigd van de aantrekkelijkheid van deze locatie”, vertelt Chris Schenk, trots op het feit dat hij de eerste in Den Haag is die zijn zaak inricht volgens de vernieuwde huisstijl. “Het ziet er echt anders uit dan je gewend bent van Subway, wat chiquer. Een uitstraling die bij uitstek geschikt is voor deze locatie!”

Helder concept
Subway vestiging Den Haag Hofvijver.Het kersverse SUBWAY restaurant is de 118de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Schenk is afkomstig uit de grafische sector en wilde altijd al voor zichzelf beginnen. “Via een website over franchising stuitte ik op een seminar van Subway, dat eens per maand plaatsvindt. Daar ben ik naartoe gegaan, waarna het balletje is gaan rollen. En nu sta ik in mijn eigen winkel. Wat mij vooral aantrekt in deze formule is het heldere concept. Het is heel duidelijk wat er van een franchisenemer wordt verwacht. De begeleiding is bovendien vanaf het eerste moment heel goed, met korte lijnen. En dat het hoge serviceniveau bij Subway voorop staat, spreekt me ook erg aan.”

Persoonlijk broodje
Klanten van deze nieuwe eetgelegenheid hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Chris Schenk. “Dat is de Spicy Italian met south-westsaus.”

Submarine Sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Bron: Subway Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.