Eerste franchisenemers SamenZ

Datum: maart 12, 2013

Voor Samenz een historisch moment: de eerste franchisenemers hebben zich aangesloten bij de formule. Karin Peters en Brigitte Wolbeer zijn in Nijmegen gestart met hun vestiging.

“Samenz wil met hun dienstverlening  enthousiasme, betrokkenheid en flexibiliteit uitstralen, en dat past bij ons. We vinden het prettig te kunnen klankborden met collega’s in andere regio’s, om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Het is een jonge startende club met veel ambitie en ondernemerschap, en dat spreekt ons aan. We krijgen de vrijheid onze creativiteit om te zetten naar een dienstverlening waar de cliënt blij van wordt”. Samenz is een landelijke formule die zich richt op het aanbieden van praktische hulp- en gemaksdiensten aan ouderen. Ze werkt met lokale vestigingen waar zelfstandige ondernemers een eigen netwerk aan klanten en medewerkers opbouwen. Dit maakt het mogelijk om maatwerk te leveren, dicht bij de klant te werken en tegelijkertijd deel uit te maken van een grotere organisatie waarbij kennis delen centraal staat.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_maart_2013.htm#samenz 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.