Eerste franchisenemer voor Deukland

Datum: juli 5, 2012

In juni is Gary Smit als eerste franchisenemer van Deukland van start gegaan in de regio Zaanstad. Deukland is een nieuwe franchiseformule op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Deukland is opgezet door automotive-ondernemer Dennis Broerse. Vanuit een jarenlange ervaring in de autoschadeherstel branche, zag hij ruimte in de markt voor een dienst op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. Dit concept is vanaf de start in 2007 dusdanig succesvol gebleken, dat hij er een franchiseformule van heeft gemaakt.

Bron: Franchiseplus
Link: http://www.franzine.nl/2012/27.html#deukland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.