Eerste franchisenemer Payroll Select gestart

Datum: september 12, 2012

Om de regionale markt van MKB-ers optimaal te kunnen bedienen, ontwikkelde Payroll Select een aantrekkelijke franchiseformule. Onlangs startte Twan Kerkhof als eerste ondernemer in regio ’s Hertogenbosch. “Ik heb altijd al de drang gehad om zelfstandig aan de slag te kunnen. Bij Payroll Select heb ik nu eindelijk de formule gevonden die bij mij past. Acquisitie, relatiebeheer, netwerken en service verlenen zijn allemaal taken binnen deze functie die mij op het lijf zijn geschreven. Ik heb gekozen voor Payroll Select omdat ik in hun formule geloof. Links: Twan Kerkhof, franchisenemer Payroll Select ‘s-Hertogenbosch. Rechts: Remco Lamberts, Formule Manager Payroll Select FranchiseDe markt is jong, dynamisch en groeiende en er is behoefte aan de regionale aanwezigheid van een specialist. Dat mijn back office activiteiten centraal worden verzorgd, werkt daarbij in ieders voordeel. Ik kan mij volledig richten op de regionale mkb-er die zo zeker weet dat zijn of haar medewerkers bij ons in goede handen zijn!”, aldus een enthousiaste Twan.

Bron: Payroll Select

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.