Eerste franchisenemer in Nederland voor Motorhome Depot

Datum: februari 22, 2016

Op 17 februari jl. tekende Jeroen Last (op foto 3e van links) de franchise-overeenkomst met Motorhome Depot. Motorhome Depot is de marktleider op het gebied van verkoop van campers in het Verenigd Koninkrijk. De franchisenemers zijn makelaars die kopers en verkopers van tweedehands campers bij elkaar brengen. Jeroen start in april als eerste franchisenemer in ons land met zijn activiteiten in zijn eigen regio, die een groot deel van de provincie Limburg beslaat. Voor die tijd doorloopt hij een intensieve training in Engeland.

Stuart Law, Franchise Manager van Motorhome Depot is zeer tevreden met de komende start. “Nadat wij in het Verenigd Koninkrijk en Ierland als marktleider hebben besloten om verder te internationaliseren met onze formule, zijn wij via Franchise Pool International een samenwerking aangegaan met Franchise Match. Zij hebben ons ondersteund bij het gereedmaken van onze formule voor de Nederlandse markt en verzorgen voor ons de werving & selectie van franchisenemers. Inmiddels zijn wij met meerdere goede kandidaten in gesprek. Wij verwachten dan ook op korte termijn meer franchisenemers te kunnen aansluiten. In Nederland is plaats voor ca 16 franchisenemers”. Op de foto v.l.n.r. Richard Wood ( algemeen directeur Motorhome Depot), Stuart Law ( Franchise Manager), Jeroen Last, Adam Reek ( financieel directeur). Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.